بیمارستان جامع بانوان آرش
در سال ۱۳۵۰ شخصی به نام هرمز آرش ساختمان بیمارستان را که به صورت پلی کلینیک به نام روئین تن آرش، وقف جمعیت هلال احمر نمود و در اوائل پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس تصویب هیات دولت موقت در مورخ ۲۶/۱۲/۵۷ به وزارت بهداشت واگذار گردید. وزارت بهداشت آن را به سازمان منطقهای بهداری استان تهران واگذار نمود که تا نیمه اول سال ۱۳۶۴ در اختیار آن سازمان بود و از نیمه دوم سال ۱۳۶۴ از سازمان منطقه ای به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران واگذارگردید که پس از واگذاری از صورت پلی کلینیک به بیمارستان آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و درمانی تبدیل گردید که با ۱۰۵ تخت فعال در رشته تخصصی زنان و زایمان فعالیت خود را ادامه داد.
مساحت زمین بیمارستان اصلی ۴۵۰۰ متر مربع با زیربنایی حدود ۱۲۰۰۰ متر مربع بوده و دارای بخشهای جراحی زنان و زایمان، جراحی عمومی، داخلی،لاپاراسکوپی، نوزادان، NICU، PNICU، VIP، IVF و ICU، اورژانس، اتاق های عمل، بخشهای پاراکلینیک، آزمایشگاه، رادیولوژی، درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، شنوایی سنجی و بخشهای آموزش، کتابخانه، مرکز توسعه آموزش و بخشهای اداری – مالی بود.
درسال ۱۳۷۰ به دلیل کمبود فضای فیزیکی و با توجه به شرایط خاص منطقه و افزایش جمعیت و عدم وجود بیمارستان دولتی دیگری در منطقه شرق تهران طی توافق بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و بنیاد مستضعفان و جانبازان طرح توسعه بیمارستان به تصویب رسید و ساختمان جدید در ۵ طبقه احداث شد.در این سال بیمارستان برای ادامه فعالیت خود به پلی کلینیک شهید اخوت که دارای ۱۲۰۰ متر مربع زمین و ۲۲۰۰ متر مربع زیر بنا در دو طبقه بود انتقال یافت و تا راه اندازی بیمارستان جدید در آنجا به فعالیت خود ادامه داد. در حال حاضر بیمارستان در مکان فعلی با زیربنای کل ساختمان ۴۵۰۰ مترمربع و تخت مصوب ۱۲۹ تخت مشغول به فعالیت و ارائه خدمات می باشد.